Till sidans huvudinnehåll

Branscher

Maskinkomponenter och reservdelar för industriellt bruk och tunga drifter. Vi erbjuder kompletta system och innovativa lösningar för optimering av er verksamhet.

Maskinkomponenter och reservdelar 

Här hos EIE Maskin hittar du vårt breda sortiment av produkter för industriellt bruk. Vi har nöjet att kunna erbjuda kompletta system och specialanpassade lösningar för optimering av er verksamhet. Vårt sortiment av delar och komponenter till maskiner är omfattande, här hittar du säkert vad just du behöver!  Alla på EIE Maskin arbetar utefter beprövade tekniska lösningar och har specialiserat oss på att hjälpa företag med maskinkomponenter. Vårt engagemang är genuint och vi samarbetar alltid med marknadsledande tillverkare för att hålla en hög nivå av kvalité och tillgänglighet.

 

Brett utbud av industrikomponenter

Oavsett om du letar efter maskinkomponenter eller reservdelar till maskiner så har ni hittat rätt! EIE Maskin har i snart 100 år tillhandahållit produkter och komponenter till den skandinaviska industrin. I början låg fokus främst på pappersindustrin, men idag täcker vår expertis och sortiment delar till maskiner till allt från skogs- och gruvindustrin, verkstad, lager, och marine & offshore till läkemedelsindustrin och entreprenadfordon.

 

Teknisk rådgivning och specialanpassade produkter

Våra produktspecialister kan allt om vårt sortiment och bistår gärna med teknisk rådgivning och innovativa lösningar!

 

Välkommen att kontakta någon av våra produktspecialister för mer information:

Lager och verkstad

Lager och verkstad

Effektivisera er verksamhet med hjälp av automatiska lagersystem och plocksystem som är särskilt framtagna för tuffa miljöer.

Entreprenadfordon

Entreprenadfordon

EIE Maskin AB tillhandahåller reservdelar särskilt anpassade för att användas inbyggda i växlar för t. ex. fartyg, valsverk, entreprenadfordon och...

Fabriker

Fabriker

Vi erbjuder mängder av produkter för fabriker såsom exempelvis lyftsystem, aluminiumprofiler, domkraftsystem, skjut- och lyftkedjor med mera.

Gruvindustri

Gruvindustri

EIE Maskin AB är återförsäljare av reservdelar till tunga fordon inom gruvindustri. Här finner ni produkter som är särskilt framtagna för att klara...

Grävmaskiner

Grävmaskiner

Är ni i behov av specialreservdelar till grävmaskiner eller andra tunga fordon? EIE Maskin AB tillhandahåller specialreservdelar till grävmaskiner...

Läkemedelsindustri

Läkemedelsindustri

Robotmoduler, linjärsystem och maskinkomponenter för produktion och tillverkning inom läkemedelsindustri och medicinteknik.

Marine och offshore

Marine och offshore

Här finner ni komponenter och reservdelar för marine och offshore från HKS och Ortlinghaus.

Mark och anläggning

Mark och anläggning

EIE Maskin AB erbjuder kompletta system, specialanpassade lösningar och reservdelar för er verksamhet inom mark och anläggning.

Maskinkomponenter för pappersindustri

Maskinkomponenter för pappersindustri

EIE Process är en avdelning inom EIE Maskin AB som levererar maskinutrustningar och service till Skandinavisk pappers-, massa- och processindustri.

Skogsindustri

Skogsindustri

Specialreservdelar för tunga maskiner så som skördare och flertalet produkter för skogsindustri och sågverk.

Transmissioner och linjära system

Transmissioner och linjära system

EIE Maskin AB förmedlar transmissionssystem och linjära system till skandinavisk industri och är en trygg samarbetspartner med hög service.

Till toppen