Till sidans huvudinnehåll

Transmissioner och linjära system

EIE Maskin AB förmedlar transmissionssystem och linjära system till skandinavisk industri och är en trygg samarbetspartner med hög service.

Transmissioner och linjära system inom industri

Våra produktspecialister och försäljningsingenjörer har optimal kunskap för att förmedla speciallösningar på konstruktioner och system med fokus på de mest gynnsamma helhetslösningarna.

Vi lever upp till de högt satta krav som industrin ställer på transmissioner och linjära system. Vår kundkrets är bred och utgörs till stor del av maskinbyggare med behov av komponenter inom transmissioner och linjära system (mekaniska, elektriska, vridande och linjära). Kombinationen av teknisk kunskap och ett brett produktutbud gör att vi kan skräddarsy en lösning efter de krav som ställs.

Vi levererar maskinkomponenter för transmissioner och linjära system. Vi tillhandahåller ett brett sortiment av reservdelar och komponenter för bland annat lager, serviceverkstäder, entreprenadfordon, skogsindustri, gruvindustri och läkemedelstillverkning. Vi samarbetar med världsledande leverantörer för att kunna erbjuda högkvalitativa produkter.

 

Kundanpassade komponenter från världsledande tillverkare

Vi hjälper ert företag med allt ifrån komponenter till kompletta lösningar inom transmissioner. Vi erbjuder originalkomponenter såsom bromsar och kopplingar från Ortlinghausmotorer och styrningar från Stöberhydrauliska vriddon från HKSaxelkopplingar från KBK med flera.

Vi erbjuder kundanpassade transmissionskomponenter från marknadsledande tillverkare och säljer även lyftsystem med anpassningar för våra kunders unika hanteringsbehov. Med lyftsystem från Winkel kan vi erbjuda utrustning för effektivisering av er produktion. 

Vi tillhandahåller ett komplett program av komponenter för linjära rörelser. Där ingår robotar för småskalig automation, elektriska linjärmoduler som ersätter pneumatik, system och komponenter för lyft- och materialhanteringprofilbyggsystemmaskinskydd, nållager och låsmuttrar. 

 

Välkommen att kontakta någon av våra produktspecialister för mer information:

 

 

 

Till toppen