Arbetsmiljö | Maskinskydd | Stängningsmoduler

EIE Maskin AB erbjuder produkter som främjar er arbetsmiljö och ökar er säkerhet med hjälp av maskinskydd.

 

Maskinskydd och stängningsmoduler 

Är ert företag i behov av maskinskydd, galler eller plexiglas? KANYA® aluminiumprofilsystem är flexibelt, enkelt och har ett brett användningsområde för maskinskyddskyddsluckor och ljudisolering.

Behov av skydd mot damm och annan smuts? WMB-spiraler, så kallade bandfjäderspiraler är ett utmärkt skydd mot spånor, damm och vätskor för t. ex. kulskruvar och axlar. De är speciellt användbara vid höga temperaturer och kemikalier.

Kanya Safe System separerar arbetsområdet mellan maskin och personal som bidrar till en säkrare arbetsplats för era anställda. Kanya Safe är ett modulsystem för säkerhetsdörrar och säkra stängningsmoduler. KANYA® tillverkar ett brett utbud av säkerhetslösningar och tillhörande produkter. Maskinskydd och säkerhetssystem från KANYA® kan modifieras för att bemöta era specifika behov. 

Ergonomiska arbetsstationer - Kanya® Ergoplace. Låt oss presentera vår populära produktserie där du som beställare har möjlighet att välja bland mängder av tillbehör för optimal funktion. Vad har er verksamhet för behov? Samtliga arbetsstationer är höj- och sänkbara med inbyggd minnesfunktion. Välj bland smarta lösningar för förvaring, paketering, lödning, dryckeshållare med mera. 

Arbetar ni med vätskor och oljeprodukter där ni är i behov av effektiv rengöring? Kontakta EIE Process AB som är återförsäljare av Bio-Circle rengöring. Bio-Circle erbjuder miljömedvetna produkter för företag inom industri som fokuserar på förbättrad arbetsmiljö och minskad spridning av miljöfarliga ämnen.

Välkommen att kontakta någon av våra försäljningsingenjörer för vidare information och offertförfrågan: info@eiemaskin.se | +46 8 727 88 00.

KANYA® Aluminiumprofilsystem

EIE Maskin AB tillhandahåller ett brett sortiment av aluminiumprofiler och profilbyggsystem från KANYA® av hög kvalité med ett patenterat kopplingssystem.

Arbetsstationer KANYA® Ergoplace

Arbetsstationer KANYA® Ergoplace – funktionella och ergonomiska arbetsstationer för industriella arbetsmiljöer, lager och verkstad utrustade med flertalet smarta funktioner såsom maximal förvaring, höj- och sänkbar arbetsstation med minnesfunktion, stora arbetsytor samt inbyggd belysning.