eie-maskin-ab-arbetsmiljoe-maskinskydd-reservdelar-indsutri-verkstad-lager.jpg

Arbetsmiljö | Maskinskydd

EIE Maskin AB erbjuder produkter som främjar er arbetsmiljö och ökar er säkerhet med hjälp av maskinskydd. Vi erbjuder exempelvis maskinskydd, skyddsluckor, ljudisoleringaluminiumprofilsystem, rullskydd och mycket mer. 

Är ert företag i behov av maskinskydd, galler eller plexiglas? KANYA® aluminiumprofilsystem är flexibelt, enkelt och har ett brett användningsområde för maskinskydd, skyddsluckor och ljudisolering.

Behov av skydd mot damm och annan smuts? WMB-spiraler, så kallade bandfjäderspiraler är ett utmärkt skydd mot spånor, damm och vätskor för t. ex. kulskruvar och axlar. De är speciellt användbara vid höga temperaturer och kemikalier.

Ergonomiska arbetsstationer - Kanya® Ergoplace. Låt oss presentera vår populära produktserie där du som beställare har möjlighet att välja bland mängder av tillbehör för optimal funktion. Vad har er verksamhet för behov? Samtliga arbetsstationer är höj- och sänkbara med inbyggd minnesfunktion. Välj bland smarta lösningar för förvaring, paketering, lödning, dryckeshållare med mera. 

Arbetar ni med vätskor och oljeprodukter där ni är i behov av effektiv rengöring? Kontakta EIE Process AB som är återförsäljare av Bio-Circle rengöring. Bio-Circle erbjuder miljömedvetna produkter för företag inom industri som fokuserar på förbättrad arbetsmiljö och minskad spridning av miljöfarliga ämnen.

Kontakta någon av våra produktspecialister och försäljningsingenjörer för vidare information och offertförfrågan: 

info@eiemaskin.se | +46 8 727 88 00.