Behandling av personuppgifter

EIE-koncernen har en gemensam personuppgiftspolicy som omfattar dotterbolagen EIE Maskin AB, EIE Process AB, EIE Maskin AS, EIE Maskin OY och BL Products AB.

Personuppgiftspolicy

Kontaktuppgifter för information eller klagomål gällande EIE Maskin AB är: EIE Maskin AB, Box 7, 124 21 Bandhagen, med telefon 08-727 88 00 och Thomas Harland är personuppgiftsansvarig för behandlingen av dina personuppgifter. EIE Maskin AB värnar om din personliga integritet och strävar efter att alltid skydda dina personuppgifter på bästa sätt.  

EIE Maskin AB kommer att behandla de personuppgifter såsom namn och eventuella adresser, som vi registrerar om dig i syfte att förse dig med den information och de tjänster som du begärt, samt för uppföljning av försäljning/produktutveckling. Vi kommer även att använda uppgifterna för att marknadsföra EIE Maskin. Vi lagrar inte personuppgifter längre tid än vi behöver eller måste av lagliga skäl.

Antalet människor som har tillgång till uppgifterna är begränsat och uppgifterna lämnas inte ut till någon annan organisation annat än då de ska utföra tjänster för EIE Maskins räkning och i sådana fall tecknas ett särskilt sekretessavtal med den organisationen.

Du har enligt GDPR rätt att få besked om vilka personuppgifter som behandlas om dig hos oss oavsett hur dessa samlats in. Ifall du vill ha sådan information ska du lämna in en skriftlig begäran till oss. Begäran ska skickas in underskriven av dig per post och kan alltså inte skickas per e-post. Du har rätt att när som helst återkalla ett lämnat samtycke om behandling av personuppgifter och om dina personuppgifter behandlas i strid med personuppgiftslagen har du rätt att begära att personuppgifterna rättas, blockeras eller raderas.

Denna Webbplats innehåller länkar till andra webbsidor. Vi ansvarar inte för innehållet på sådana webbsidor och inte heller för deras behandling av personuppgifter. 

 

Cookies

Den här Webbplatsen använder cookies. Cookies är små textfiler som lagras på besökarens dator och som är möjliga att använda för att följa vad besökaren gör på Webbplatsen.

EIE Maskin använder cookies för att förbättra vissa funktioner för användaren och för att mäta antalet unika besök på webbplatsen och antal gånger som enskilda sidor besöks. Du kan själv välja att stänga av cookies i din webbläsare om du så önskar.

Här förklarar vi hur vi använder cookies och varför:

För att ge dig som besökare en så bra upplevelse av vår webbplats som möjligt använder vi cookies. Cookies används för att vi ska kunna se de val du tidigare gjort på vår webbplats och för att ge oss möjlighet att förbättra våra webbplats. Cookies används även för att mäta trafiken på våra webbplats och för statistik. Vissa funktioner använder sig även av andra innehållsleverantörer, som till exempel olika sociala medier, som kan placera cookies på din dator.

Informationen som samlas in är anonym och innehåller inga personliga uppgifter såsom namn eller e-postadress. Information om enskilda besökare kan inte spåras av oss.

Det är möjligt för dig att göra inställningar på din dator som hindrar oss och våra innehållsleverantörer från att placera cookies på din dator. Sådana inställningar kan dock innebära att vissa funktioner på vår webbplats inte kommer att fungera. Information om hur du kan förhindra lagring av cookies på din dator finns nedan.

Analysverktyg för webbstatistik

Vi använder Google Analytics för att få en bild av hur besökare använder vår webbplats och utifrån den informationen sedan kunna erbjuda en ännu bättre användarupplevelse.

Informationen som skapas av dessa cookies genom din användning av webbplatsen (inklusive din IP-adress) kommer att vidarebefordras till och lagras av Google på servrar i USA. Denna information används i syfte att utvärdera besökstatistik. Exempelvis så använder vi rapporter av besöken på webbplatsen för att förbättra såväl innehåll som navigation och struktur. Google kan också överföra denna information till tredje parter om det krävs enligt lag eller i de fall en tredje part behandlar informationen för Googles räkning. Google kommer inte att koppla samman IP-adresser med annan data som Google innehar.

Sekretesspolicy på Google Analytics webbplats

Inaktivera webbstatistik

Om du inte vill att dina besök på vår webbplats ska visas i statistiken i Google Analytics kan du installera ett tillägg i din webbläsare. Tillägget finns för webbläsarna Internet Explorer, Chrome, Firefox, Safari och Opera.

Google Analytics "Opt-out" tillägg till webbläsare, på engelska

Mer information om cookies

En cookie är en liten textfil som webbplatsen du besöker begär att spara på din dator som innehåller information om till exempel dina personliga inställningar på en webbsajt eller när webbsidan besöktes senast. Vi försöker använda så få cookies som möjligt på vår webbplats och ändå bibehålla en trevlig besöksupplevelse för dig som besökare.

Ytterligare information om cookies finns på Post- och telestyrelsens webbplats, www.pts.se.

Undvika och/eller ta bort cookies

Vill du inte acceptera cookies kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade cookies raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information.

Om du avaktiverar cookies kan du gå miste om flera funktioner på vår webbplats.

 

Nyhetsbrev

Du som prenumererar på våra nyhetsbrev kan enkelt avregistrera dig genom att klicka på "avregistrera", alternativt skicka ett e-mail till oss: info@eiemaskin.se så hjälper vi er.

 

 

Kontakta EIE Maskin AB