Till sidans huvudinnehåll
24/81 (visa lista)
Renewcell

Specialanpassad pallyftare till Renewcell

Renewcell är ett svenskt företag inom återvinning av textilier som använder sig utav en helt unik teknologi för framställning av fibermassa.

Pallyftare till Renewcells fabrik i Sundsvall

Vi på EIE Maskin AB har levererat en pallyftare med kedja (WPH 1), från välkända Winkel GmbH. Pallyftaren används av vår kund, Renewcell, i sin anläggning utanför Sundsvall. På ovanstående bild visas när balarna transporteras på en kedje-conveyor, en s.k. transportbana, fram till själva palllyftaren, för att därefter transporteras vidare till nästa steg i processen.

Återvinning av textilier

Renewcell är ett svenskt företag inom återvinning av textilier som använder en unik teknologi för framställning av fibermassa. Circulose® är en produkt som är tillverkad av 100% textilavfall. Tillverkare runtom i världen använder Circulose® som ersättningsprodukt istället för fossila bränslen och bomull. Läs mer om produkten här.

Unik teknologi för framställning av fibermassa

Renewcell är ett svenskt företag inom återvinning av textilier som använder en unik teknologi för framställning av fibermassa, framtagen av ett team i världsklass med fokus och målsättning på att få den globala textilindustrin att bli bättre inom hållbarhet. Renewcell planerar att återvinna motsvarande 1,4 miljarder t-shirts varje år fram till 2030.

Har ert företag en idé ni vill ha hjälp med att förverkliga? 

Kontakta någon av våra försäljningsingenjörer för vidare information om hur vi kan hjälpa er med att effektivisera er verksamhet och vara med på resan från idé till slutprodukt.

 

Läs mer om Renewcell och Circulose®:

 

Till toppen