EIE Maskin AB_transmission.png

Transmissioner och linjära system

EIE Maskin AB – komplett leverantör av maskinkomponenter för transmissioner och linjära system. Vi tillhandahåller även reservdelar och komponenter för lager, verkstad, entreprenadfordon, grävmaskiner, skogsmaskiner och skogsindustri, gruvindustri och läkemedelsindustri. Vi samarbetar med världsledande leverantörer för att kunna erbjuda högkvalitativa produkter.

 

Komponenter för transmissioner och linjära system inom industri

Vi förmedlar transmissionssystem och linjära system till skandinavisk industri och är en trygg samarbetspartner med hög service. Våra produktspecialister och försäljningsingenjörer har optimal kunskap för att förmedla speciallösningar på konstruktioner och system med fokus på de mest gynnsamma helhetslösningarna.

Vi lever upp till de högt satta krav som industrin ställer på transmissioner och linjära system. Vår kundkrets är bred och utgörs till stor del av maskinbyggare med behov av komponenter inom transmissioner och linjära system (mekaniska, elektriska, vridande och linjära). Kombinationen av teknisk kunskap och ett brett produktutbud gör att vi kan skräddarsy en lösning efter de krav som ställs.

 

Kundanpassade komponenter från världsledande tillverkare

Vi hjälper ert företag med allt ifrån komponenter till kompletta lösningar inom transmissioner. Vi erbjuder originalkomponenter såsom bromsar och kopplingar från Ortlinghaus, motorer och styrningar från Stöber, hydrauliska vriddon från HKS, axelkopplingar från KBK m.m.

Vi erbjuder kundanpassade transmissionskomponenter från marknadsledande tillverkare och säljer även lyftsystem med anpassningar för våra kunders unika hanteringsbehov. Med lyftsystem från Winkel kan vi erbjuda utrustning för effektivisering av er produktion. 

Kontakta EIE Maskin med er förfrågan eller för teknisk rådgivning via:

info@eiemaskin.se alternativt telefon 08-727 88 00.

 

Se produkter inom transmissioner och linjära system